"Sejak mengandung ni, boleh dikatakan tiap-tiap malam kaki ni asyik sakit je. Dugaan sungguh."

RAHSIA

Bagaimana Menempuhi Tempoh Masa 9 Bulan 10 Hari Tanpa Sakit Kaki Lagi

“Nurse pun tanya aikk cepat susut, semalam bengkak & kembung lagi. Kita cakap stokin ajaib”
~Puan Norzi, Melaka

Kami Faham Anda Mungkin Ada Masalah Begini :

Kejang Kaki / Krem

Rasa sakit pada bahagian kaki dan betis secara tiba-tiba. Selalunya berlaku pada akhir trimester kehamilan.

Kaki Bengkak / Edema

Saiz kaki dan bahagian betis kelihatan lebih besar daripada yang biasa. Juga dipanggil sebagai sembab kaki.

Sakit Pada Bahagian Tumit Kaki

Tumit kaki rasa macam dicucuk jarum. Kebiasaannya terjadi apabila kandungan mulai membesar.

Vericose Veins / Urat Darah Bersimpul

Di bahagian betis anda kelihatan urat-urat timbul berwarna biru kehijauan seolah-olah bersimpul.

Sakit & Lenguh Kaki

Rasa sengal dan lenguh di bahagian kaki. Rasa tu kadang-kadang sampai ke tulang. 

Masalah Angin Dalam Badan

Angin dalam badan tu rasa tersekat dan susah nak keluar. Sampai susah nak bernafas.

SERIUS...IANYA SANGAT-SANGAT MENGGANGGU EMOSI DAN MOOD ANDA KAN?  

Inilah sebab mengapa Momned Maternity Socks dihasilkan...

Satu-satunya Compression Socks di Malaysia mempunyai Zip boleh laras yang tahan lasak. Direka khas untuk ibu yang sedang mengandung & berpantang.

Harus diingat bahawa Stokin Compression Momned ini bukanlah seperti stokin-stokin biasa yang ada di rumah anda.

Ianya mempunyai tahap tekanan sebanyak 15-20 mmHg yang menjadikan pengaliran darah anda akan bergerak dengan lebih lancar. Stokin Compression ini sangatlah disarankan oleh Doktor Pakar untuk dipakai dalam tempoh hamil ini dan juga diteruskan pakai semasa berpantang nanti.

Selepas anda mengamalkan pemakaian Momned Maternity Socks, anda akan dapat merasai perubahan awal seperti:

Ciri-ciri Momned Maternity Socks ini

15-20 mmHg Tahap Tekanan

Tahap tekanan ini adalah selamat dipakai dan di cadangkan oleh doktor pakar

Zip Boleh Laras

Memudahkan ibu yang sedang hamil untuk memakai dan membukanya

Material Yang Lembut

Menjadikan hari mommy sentiasa dalam keadaan yang selesa dan emosinya akan bertambah ceria dan positif.

Fabrik Berkualiti Tinggi

Fabrik Nylon yang bersifat elastik yang diperbuat daripada material berkualiti tinggi dan tidak panas.

Bukaan Dihujung Jari

Anda bebas menggerakkan hujung jari supaya tidak lemas dan dalam keadaan yang relax.

Pelbagai Saiz

Didatangkan dengan 3 saiz iaitu S/M, L/XL dan XXL mengikut kesesuaian saiz kaki anda.

"Tak pernah terfikir bahawa ada stokin compression yang direka khas untuk ibu pregnant tapi sangat-sangat berkesan. Lepas beberapa jam sarungkan stokin ni, sakit kaki dh mula berkurang. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat !!"

0
unit sudah terjual

Feedback dari pelanggan

Ketika hamil, emosi si ibu haruslah berada dalam keadaan yang baik supaya tidak mengganggu perkembangan baby di dalam kandungan.

OK BAIKLAH.. BERITA BAIK UNTUK ANDA!!

Kami dengan berbesar hatinya ingin menghadiahkan anda BEDtime Socks Ekslusif yang bernilai RM35 sepasang secara PERCUMA dengan syarat anda membuat pembelian Momned Maternity Socks pada hari ini sahaja.

Diperbuat daripada fabrik kapas berkualiti tinggi menjadikan ia sangat sesuai disarungkan bersama Momned Maternity Socks. 

Lihat gambar yang dikongsikan customer kami untuk contoh pemakaian bersama Momned Maternity Socks.

Previous
Next
Ps: Swipe kiri atau kanan untuk melihat gambar lain

Berapa harga Momned Maternity Socks ini?

Harga normal untuk 1 pasang adalah RM119 tidak termasuk caj postage.

tetapi pada hari ni kami taknak jual pada harga RM119. Jika anda order sekarang, kami akan bagi harga SUPER SPECIAL. Anda hanya perlu membayar serendah

RM109

sahaja.....

Dah Sedia untuk Selesaikan Masalah Anda?

GRAB OUR COMBO OFFER NOW!

RM329
RM 247
00
Premium Quality
  • 3 Pasang Momned Maternity Socks
  • Boleh dipakai bergilir-gilir
  • PERCUMA 3 Pasang BEDtime Socks
  • Free Postage!
RM219
RM 177
00
Premium Quality
  • 2 Pasang Momned Maternity Socks
  • Boleh dipakai bergilir-gilir
  • PERCUMA 2 Pasang BEDtime Socks
  • Free Postage!
RM 109
00
Premium Quality
  • 1 Pasang Momned Maternity Socks
  • PERCUMA 1 Pasang BEDtime Socks
  • Tiada Free Postage

Nota: Nikmati Penjimatan Berganda Dengan Pembelian Pek Combo (Lebih Jimat & Berbaloi-Baloi)

Bukan itu sahaja, caj postage pun kami belanja sekali tetapi hanya untuk pakej combo sahaja !

Harga Akan Kembali Kepada Asal Dalam Masa...

Jam
Minit
Saat

BERTINDAK SEKARANG DEMI PENGALAMAN 9-BULAN YANG TERINDAH!

READY TO SHIP

MONEY BACK GUARANTEE 100%

Pulangan Wang Sekiranya Barang Anda Tidak Sampai

PENGHANTARAN PANTAS

2 – 5 Hari Bekerja Menggunakan Kurier Rasmi Poslaju

JAMINAN PRODUK

Produk Berkualiti Premium & Zip Yang Tahan Lasak

PERTUKARAN BARANG DALAM 3 HARI

Saiz Boleh Ditukar Dalam Tempoh 3 Hari Selepas Penerimaan Barang

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum membeli Momned Maternity Socks.

Setiap bahagian stokin ini mempunyai tekanan dan keregangan yang berlainan mengikut spesifikasi perubatan. Tahap tekanan pada stokin ini adalah 15-20 mmHg. Tahap tekanan ini sangat sesuai untuk ibu yang hamil dan berpantang dan ianya tidak memerlukan nasihat dari doktor untuk memakainya.

Boleh, tiada masalah. Sangat sesuai dipakai & diamalkan untuk pelancaran darah dan merawat sakit kaki anda. Ramai juga pelanggan kami terdiri daripada orang yang tidak mengandung.

Seharian waktu siang & sebelum tidur. 

Selepas anda memilih pakej yang sesuai, anda akan dibawa ke halaman produk. Di sini akan ditunjukkan Tutorial pemilihan saiz stokin mengandung yang bersesuaian dengan kaki anda.

Barang boleh ditukar dalam tempoh 3 hari selepas penerimaan barang dengan syarat:

  1. Belum dipakai
  2. Belum dibasuh

Maklumat nombor tracking akan dihantar melalui SMS 68886 dan email selepas penghantaran dilakukan. Kami menggunakan kurier dari Poslaju sebagai ejen rasmi Momned.

PERLUKAN BANTUAN?

Email : momnedhq@gmail.com

No. Telefon : 011-1087 2500 (Miss Sara)
Scroll to Top